Text Size
Banner

Single-reizen

Single duikvakanties

Single duikvakanties, duikreizen, duiktrips zijn duikvakanties voor reislustige singles die samen met andere singles/alleengaanden een te gekke duikvakantie, duikreis of duiktrip tegemoet gaan naar verschillende duikbestemmingen wereldwijd. Singles kunnen dus zogezegd "echt" single zijn en of een partner hebben welke niet mee willen op reis. In elk geval voor iedereen een duikvakantie om niet te vergeten! 

Op het internet is het niet gemakkelijk om direct een passende single duikvakantie te vinden, niet iedere touroperator biedt dit dan ook aan als mogelijkheid. Wij zullen je hierbij helpen. Hieronder hebben wij getracht het meest complete aanbod van de single duikreizen op het moment weer te geven:

 

8-daagse Single duikvakantie Dahab Egypte

Koraaltuin Egypte

Dahab is een intiem plaatsje aan de Golf van Aqaba in de Sinaï-woestijn. De oorspronkelijke bewoners, Bedoeïden, woonden in nabijgelegen oases. De naam van de plaats is afgeleid van het Arabische woord goud (Dhahab), verwijzend naar de mooie stranden en de overweldigende omgeving. Dahab is ook bekend om haar kleurrijke koraalriffen, uitgestrekt over zo`n 30 km langs de kustlijn van de Sinaï woestijn in Egypte. Het is omgeven door een prachtig panorama van hoge bergen, kleine oases met palmen en geweldige duikplaatsen. Dahab is een perfect gebied voor de beginnende duiker, maar ook zeker de gevorderde duikers zullen hier hun hart ophalen. Dahab bestaat voornamelijk uit een langgerekte boulevard met diverse sfeervolle restaurants met uitzicht op zee.

Leer duiken met Souldivers in het heldere warme water van Egypte. Ook in 2009 zijn er weer twee duikreizen met een PADI Open Water cursus voor beginners en gevorderden in Egypte, speciaal voor Singles. Klik hier voor meer informatie over deze single duikreis Dahab Egypte >>>

De single duikreis vertrekdata om te duiken in Dahab: 

   

15-daagse duikreis Egypte & Cultuur

Wrak

Ideale reis voor duikliefhebbers die ook de culturele schatten van Egypte willen zien. De rondreis Egypte begint in de hoofdstad Caïro waar je een bezoek kunt brengen aan de piramides van Sakkara en Gizeh. In Luxor kun je de Vallei der Koningen bekijken en een tochtje op de Nijl maken. Na de binnenlandse vlucht is er in Dahab aan de Rode Zee volop tijd om verschillende duiken te maken en de kleurrijke onderwaterwereld te ontdekken. Starters kunnen duiklessen nemen. Klik hier voor meer informatie over deze duikreis !

 

De combinatie single duikreis en (rondreis) Egypte cultuur vertrekt op: