Text Size
Banner

Aanbevolen duikreizen

Overzicht van de duikreizen:
Duiken op de Filipijnen
Duiken op de Filipijnen bij Bohol, Cebu, Negros of Malapascua. De mooiste duikplaatsen op de Filipijnen.
Last-Minutes Egypte vanaf 199 Euro
De goedkoopste zonvakanties naar Hurghada Egypte. Nu al vanaf 199 Euro.
Duiken in Hurghada Egypte
Het ultieme strand-, snorkel en duikparadijzen aan de Rode Zee. Hurghada Egypte. Altijd warm, zon zeker!
Indonesie Bali duiken
Bali is dé droombestemming van Indonesië. Prachtige duiken.
Duiken op de Malediven vanaf 1749 Euro
Duiken op de Malediven. Diva duiken. Filitheyo Duiken. Kuredu Duiken. Olhuveli Duiken. Vilu Reef Duiken.
Rondreizen door historisch en zon zeker Egypte
Luxe cruises. Veel historie en oudheden. Aansluitend aan rondreis strandvakantie en (leren) duiken mogelijk.
Vakantie Sharm el Sheikh
Schitterende 4* All Inclusive vakanties Sharm el Sheikh vanaf 299 Euro
Indonesie Manado duiken
Bunaken park behoort tot één van de beste duikgebieden in de wereld.

Duiken in Koh Tao (Thailand)

Voor zo'n klein eiland heeft Koh Tao een ongelofelijk aantal duikstekken. De stekken hier bieden vaak ontmoetingen met open zee vis, veel klein leven en opwindende doorzwem mogelijkheden.

Hieronder vind je een beschrijving van enkele van de duikplekken hier. Vooral bij het Ang Thong National Marine Park vind je enkele van de meest indrukwekkende uitzichten in ZO Azië. De duikplekken hier staan bekend om hun variëteit aan zacht koraal, fascinerende onderwater grotten en doorzwem mogelijkheden.

Je zult versteld staan over de verscheidenheid aan onderwater leven.Hieronder vind je een korte beschrijving van enkele van de duikplekken hier. Iedereen die Alex Garlands "The Beach" heeft gelezen volet zich hier direct thuis, want dit zijn de eilanden waar zijn roman zich afspeelt. Herinner je al de doorzwem mogelijkheden, grotten en tunnels? Die zijn allemaal hier! Bij Koh Yippon Lek kun je zelfs een onderwater tunnel volgen die je helemaal door het eiland leidt. De conditie van de koralen is het beste van de hele Golf en aangezien het marine park de broedgrond is voor veel vissoorten, vind je jezelf bij tijd en wijle helemaal omgeven door makreel, fusiliers en jonge barracuda. Samran Pinnacles is een van de duikplekken in de regio waar de stroming meestal sterk is. Dit trekt grote scholen diverse makrelen en gigantische barracuda's! De ruwe, geheel onder water gelegen rots barst van de sponsen, anemonen, harde en zachte koralen. Duikers hebben kans om walvishaaien, mantaroggen en schildpadden te zien terwijl ze zwemmen temidden van scholen open zee vissen, vleermuisvissen en barracuda's.