Text Size
Banner

Aanbevolen duikreizen

Overzicht van de duikreizen:
Indonesie Manado duiken
Bunaken park behoort tot één van de beste duikgebieden in de wereld.
Duiken in Hurghada Egypte
Het ultieme strand-, snorkel en duikparadijzen aan de Rode Zee. Hurghada Egypte. Altijd warm, zon zeker!
Indonesie Bali duiken
Bali is dé droombestemming van Indonesië. Prachtige duiken.
Last-Minutes Egypte vanaf 199 Euro
De goedkoopste zonvakanties naar Hurghada Egypte. Nu al vanaf 199 Euro.
Vakantie Sharm el Sheikh
Schitterende 4* All Inclusive vakanties Sharm el Sheikh vanaf 299 Euro
Duiken op de Filipijnen
Duiken op de Filipijnen bij Bohol, Cebu, Negros of Malapascua. De mooiste duikplaatsen op de Filipijnen.
Duiken op de Malediven vanaf 1749 Euro
Duiken op de Malediven. Diva duiken. Filitheyo Duiken. Kuredu Duiken. Olhuveli Duiken. Vilu Reef Duiken.
Rondreizen door historisch en zon zeker Egypte
Luxe cruises. Veel historie en oudheden. Aansluitend aan rondreis strandvakantie en (leren) duiken mogelijk.

Duiken Rode Zee Duikreizen duikbestemmingen en duikvakanties op één duikplek Duiktrips.nl

Duiken in Hurghada (Egypte)

Het ultieme strand-, snorkel en duikparadijzen aan de Rode Zee. Hurghada werd begin 1900 gesticht en was tot kort geleden een klein vissersdorp. Nu is het echter een van de belangrijkste toeristenplaatsen aan de Rode Zee en een internationaal centrum voor de watersport. Hier kun je o.a. actief bezig zijn met windsurfen, zeilen, diepzeevissen, zwemmen en vooral natuurlijk snorkelen en duiken.

De unieke flora en fauna behoren tot de mooiste ter wereld, het heerlijk warme water zijn een ideale broedplaats voor allerlei unieke vissoorten en koraalriffen.

Tags Hurghada | Egypte | Duiken

Duik dieper >>>

 

Duiken in Sharm el Sheikh (Egypte)

Sharm el Sheik ligt aan de meest zuidelijke punt van het Sinai schiereiland en is daardoor de toegangspoort voor duikers naar het wereldbekende natuurpark Ras Mohammed National Park, de adembenemende "drop offs" in de Golf van Aqaba en de indrukwekkende wrakken in de straat van Gobal. Omdat wind en water hier rustig zijn is het ook een ideaal gebied voor surfers, snorkelaars en zeilers.

In werkelijkheid is Sharm el Sheikh een combinatie van drie verschillende baaien. De Sharm baai oorspronkelijk de handelshaven voor de bedoeinen, in het zuiden; de rustige Maya baai en in het noorden Na'ama baai, het moderne toeristencentrum, met zijn levendig nachtleven, gouden stranden, diversiteit aan hotelaccommodatie, diverse winkelcentra, eerste klas restaurants, amusement en dergelijke.

Duik dieper >>>

   

Duiken in Dahab (Egypte)

Dahab, Zuid Sinai, Egypte. Gelegen aan de kust van de Golf van Aqaba ligt het bedouinendorp Dahab. Een klein plaatsje met 1300 geregistreerde bewoners, onstaan uit een weekendverblijf voor kibboets werkers, wat langzaam maar zeker opgroeit tot een volwassen badplaats voor duik, surf, eco en cultuurtoeristen van over de hele wereld.

 Kenmerkend, en in tegenstelling tot de volwassen badplaatsen van Egypte, is toch wel het relaxte karakter van Dahab. Alles draait hier om een ontspannen verblijf. Het strand wat oneindig groot is en altijd wel een rustig plekje biedt om lekker te zonnen, de zee met al z'n mooie duik en snorkelplekken, de restaurants met kussens en goede muziek om heerlijk onderuit na te genieten van weer een bijzondere dag, Dahab heeft het allemaal.

Duik dieper >>>

   

Duiken in El Gouna (Egypte)

El Gouna is een kleine stad gelegen in Egypte, ca. 50 kilometer ten noorden van Hurghada. El Gouna ligt in het vasteland van Egypte aan de Rode Zee, ofwel een half uur rijden ten noorden van Hurghada. Het wordt gezien als de meest vriendelijke vakantie bestemming van Egypte.

Het is een redelijk nieuwe en duikbestemming in Egypte. Duiken, windsurfen en de zon staan centraal in El Gouna. El Gouna is zowel boven als onder water meer dan de moeite waard. In het stadje El Gouna kunt u door de kronkelige straatjes lopen, typische Egyptische winkeltjes bezoeken en er zijn restaurants.  In El Gouna zitten verschillende luxe hotels maar ook gezellige restaurants en barretjes. De onderwaterwereld kent een flora en fauna die slechts op enkele plaatsen in de wereld te vinden is.

Duik dieper >>>

   

Duiken in Marsa Alam (Egypte)

Marsa Alam is een kleine Vissersplaats in het Zuiden van Egypte, direct aan de Rode Zee. De Rode Zee is in het oosten, de bergen liggen ten westen van Marsa Alam. De bergen zijn bijna 1000 m hoog. Marsa Alam heeft ongeveer 2000 inwoners.  Ook heeft Marsa Alam twee havens: een vissershaven en een haven voor safari boten.

Duik dieper >>>

   

Pagina 1 van 2